Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 76 m² bez realitkyKaštanová, Rosice - Rosice u Brna, Jihomoravský kraj

Kaštanová, Rosice - Rosice u Brna, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné5 800 Kč

+ Poplatky za služby2 400 Kč


Město Rosice jako majitel bytu nabízí k pronájmu byt na ul. Kaštanová v Rosicích.

Jde o třípokojový byt o celkové podlahové ploše 76 m2 vč. sklepní kóje a balkonu (tedy dispozice 3+1). Byt se nachází v 3. patře bez výtahu. Do konce roku 2012 proběhne výměna oken za plastové. Nově jsou vyměněny rozvody vody a odpadu. Panelový byt s umakartovým jádrem.

Nájemné z podlahové plochy činí měsíčně Kč 5.800,-. Zálohy na topení, studenou a teplou vodu podléhají zúčtování podle skutečné spotřeby, odhadovaná výše je cca Kč 2.500,- měsíčně.

Smlouvy (a platby) s dodavateli elektřiny, plynu, kabelové televize, koncesionářské poplatky (poplatky za televizi, rádio) sjednává nájemce bytu samostatně bez účasti města.

V blízkosti bytu se nachází samoobsluha, zastávka autobusu, centrum města ve vzdálenosti 0,5 km. V centru města Tesco Express, lékárna, pošta, lékaři, ZŠ, MŠ (včetně logopedické třídy). Na okraji města ve směru na Brno supermarkety Penny, Lidl, KiK. Město Rosice je obcí s rozšířenou působností (lze vyřídit občanský průkaz, pas, registraci vozidel, atd.).

Případné další dotazy zodpoví a žádosti o pronájem shromažďuje paní Irena Hvězdová, kancelář číslo 2 v přízemí budovy radnice, tel. 546 492 153, hvezdova@mesto.rosice.cz .

O uzavření nájemní smlouvy s konkrétním zájemcem rozhodne rada města.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu212852
Dispozice3+1
Podlaží3
Typ budovyPanel
Užitná plocha76
VybavenoČástečně
VlastnictvíObecní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.