Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyMečislavova, Praha - Nusle

Mečislavova, Praha - NusleVybaveno
Měsíční nájemné10 600 Kč

+ Poplatky za služby2 100 Kč


Pronajmu pěkný byt v Nuslích, po rekonstrukci (r. 2007), 2 kk, menší místnost kuchyně a obývák, větší místnost ložnice. Plovoucí podlahy, v chodbě dlažba, koupelna se sprchovým koutem a WC. Byt je zařízený - nová pračka, lednička s mrazničkou, dvojlůžko, dvě pohovky, skříně, komody...kompletně. V lince nádobí, trouba, elektrická varná deska (nové). Nová plastová okna. Výhled do dvora se zelení a na Vršovice.

Možnost parkování před domem (není zóna) či ve dvoře. Výborné dopravní spojení - 3 min. od Nám. bří Synků, dvě zastávky tramvají na I.P.Pavlova, Karlovo nám (metro). Dům nově po rekonstrukci, s výtahem.

Kauce 10000 Kč. Cena 10600 Kč - nájemné, 2100 Kč - poplatky - topení, fond oprav, vodné, úklid domu atd. Nezahrnuje připojení k interentu (v dosahu bezpočet wifi sítí - internet jinak dostupný) a elektřinu (sjedná si nájemník na sebe) - nyni platili najemnici elektrinu cca 700,- ve dvou osobach.

Byt se nyni maluje a modernizuje - ve skutecnosti vypada lepe, nez na fotografiich. Aktualni fotografie dodam v sobotu.

K nastehovani ihned.

Požaduji pronájem alespoň na 1,5 roku.

Důležité - hledám klidné a konformní nájemníky! Vhodné pro mladý pár, manžele s dítětem. Občané z východní Evropy a se zvířaty prosím nevoljte, bohužel mám negativní zkušenost... Děkuji za pochopení.

Realitky prosim zatim nevolejte, dekuji.

Tel. 774 602 807

K prohlídkám i nastěhování od 8.4.

Nice apartment 2 kk, completely furnitured. After reconstruction. Bathroom with toilet and shower. 3rd floor with elevator. Nice view into garden with parking. Very good transport connection - 5 min from Prague downtown, near I.P.Pavlova and Karlovo nám. Russian and eastern Europe citizen and people with animals please don´t call! rent includes water, heating, cleaning of house, etc. Doesn´t include internet (but internet connection is possible here!) and electricity.

Quiet and peacefull persons required only!

Free to move from 9.4.2015

Please call me at 774 602 807

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu212881
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha50
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.