Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 66 m² bez realitkyPujmanové, Praha - Podolí

Pujmanové, Praha - PodolíČástečně vybaveno
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby7 000 Kč
+ Vratná kauce22 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájem bytu 3+kk v lokalitě centra Pankrác, 5min pěšky od metra a nákupního centra Arkády, s výhledem do zeleně.

V bytě jsou nové plovoucí podlahy a dlažba, vybavená kuchyň se sklo-keramickou deskou, troubou, myčkou, lednicí, a mrazákem. V kuchyni je dále rohová lavice, stůl a židle. Koupelna je vybavená rohovou vanou, pračkou a umyvadlem se skříňkou. V ložnici a předsíni jsou vestavěné skříně. Do bytu vedou bezpečnostní dveře. K bytu dále náleží zasklená lodžie a komora přes chodbu. Dům je velmi dobře udržovaný, zateplený s kompletně renovovanou infrastrukturou. Poplatky kryjí veškeré poplatky za služby - tj. teplo, teplou a studenou vodu, odpady, společné energie, úklid spol. prostor, výtah a údržbu.

K nastěhování: ihned

We offer for long term rent renovated 2 bedrooms apartment in central Pankrac area nearby Arkady center, 5min to walk to subway, with view to park.

Apartment is equipped with new floating floors and pavement, there is equipped kitchen with ceran-electric stove and electrical owen, dishwasher, refrigerator, freezer. Bath with corner bathtub, washing-machine and lavatory. Thief-resistant safety doors. There is also a glass protected balcony and across the house corridor small storage room.

The house is well maintained, thermo isolated with brand new infrastructure. The service payments include central heating, cold and hot water, waste collection, shared energy consumption, cleaning service in house, lift and maintenance of shared spaces.

Available: immediately

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu21297
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyPanel
Užitná plocha66
VybavenoČástečně
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.