Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 76 m² bez realitkyNa křivině, Praha - Michle

Na křivině, Praha - Michle
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Pronajmu pouze dlouhodobě čistý nezařízený byt v 1. patře panelového domu o dispozici 3+kk, 76m2 v Praze 4 Michle.Cena celkem 14.000,- Kč vč. poplatků pro 2 osoby. Atraktivní lokalita blizko BBC a Brumlovky, Filadelfie - BB Centrum.

Byt se nachází v 1.patře panelového domu, který je po revitalizaci (zateplení fasády, nové rozvody, rekonstruovaný vstup, nový výtah, plastová okna)

Jádro bytu původní umakart s novými rozvody, byt je udržovaný, nová plastová okna se žaluziemi, bezpečnostní dveře NEXT, zasklená lodžie se žaluziemi, měřiče tepla, termohlavice radiatorů. Byt se skládá z předsíně, dvou ložnic, obývacího pokoje spojeného s kuchyní (původní linka, nový plynovy sporák, nová americká lednice, myčka nádobí), koupelny s vanou a samostatného wc (původní umakartové jádro). K bytu patří zasklaená lodžie(6m2) a samostatná sklepní kóje v přízemí domu. Vytápění je ústřední s měřiči tepla. Byt není zařízený, je vyklizený vymalovaný a připravený k okamžitému užívání. Energie a jejich meraky budou prevedeny na noveho uzivatele (platite jen to co spotrebujete) Na podlahách linoleum, jádro – umakart, pouze polepený dekorační folií. Aktuální foto. Vynikající lokalita v udržované zeleni, zateplený dům s minimalizací nákladů na vytápění, dům po revitalizaci interiéru i exteriéru, parkování před domem, nebo hlídané parkoviště ve 100m vzdálených garážích Pankrác www.garaze-pankrac.cz. 3 minuty k nájezdu na D1, 5 minut k nájezdu na Pražský okruh. Ve vzdálenosti 50 metrů od domu je nové dětské hřiště, školka, škola, občanská vybavenost, sportoviště, restaurace. Slunná, zelená lokalita vhodná pro rodinu s dětmi, pejskem apod.

Preferuji pouze dlouhodobý smluvní pronájem, minimálně na 1 rok. Volný od 1. 6. 2013 Cena: 14.000,- Kc měsíčně vč. zúčtovatelných záloh na energie (2 osoby) - neplatíte provizi, vysokorychlostní internet. Neplatíte žádné další poplatky. Vratná kauce: 15.000,- Kč splatná při podpisu smlouvy. REALITNÍ KANCELÁŘE - prosím nevolat, nemám zájem o spolupráci, nafocení bytu, ani nezávaznou prohlídku.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu213006
Dispozice3+kk
Podlaží1
Typ budovyPanel
Užitná plocha76
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.