Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Pozemek

Zobrazit všechny nabídky

Prodej pozemku • 1027 m² bez realitkyRaabova, Benátky nad Jizerou - Nové Benátky, Středočeský kraj

Raabova, Benátky nad Jizerou - Nové Benátky, Středočeský kraj
Cena1 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 413 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


 Parcela na nádherném místě se stavebním povolením, projektem a souhlasem ČEZ na 10kWp solární elektrárnu. Orientovaná na jihovýchod s krásným výhledem do krajiny. Je situovaná nad řekou Jizerou a je z poloviny svažitá. Příjezd z ulice, kde z druhé strany je nová zástavba. Inženýrské sítě na pozemku. Hrubé terénní úpravy na základy hotovy včetně geologického posouzení. Posouzení na radon bez nálezu. Do Prahy po dálnici 27 km, do Ml. Boleslavi 20 km.

 Parcel of land on a beautiful spot with a building permit, and approval of the project CEZ 10kWp solar power. Orientated to SE with a beautiful view of the landscape. It is situated above the river Jizera and is declining. Coming from the street, where on the other side are a new building. Utilities on the site. Gross landscaping is finished, including the basics of geological assessment. The assessment of the radon. To Prague on highway 27 km to Mlada Boleslav 20 km.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu21302
VlastnictvíOsobní
Plocha1 027
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.