Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 55 m² bez realitkyPlavecká, Praha - Nové Město

Plavecká, Praha - Nové Město
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Nabízím dlouhodobý pronájem v atraktivní lokalitě Nového Města v Praze, v krásném zrekonstruovaném novobarokním domě. Celý dům i byt je velmi světlý, slunečný. Byt se nachází ve čtvrtém nadzemním podlaží. Má dvě zajímavě řešené místnosti (jedna má 5 rohů a druhá 8). větší koupelna a kuchyň vhodně zakomponovaná do haly.

Byt je napojen na plyn, kterým se zde i topí (vaw).Byt je tak vytopen kdykoli podle vašeho přání tméměř okamžitě. Energie si platíte sami, máte tedy plnou kontrolu nad vlastní spotřebou (zmíněných 2500kč je orientačních).

O samotný dům je velmi dobře postaráno, jeho bezpečnost je umocněna samozamykacím zámkem a kamerovým systémem.

Přímo na dvoře domu jsou popelnice na tříděný odpad.

V okolí je veškerá občanská vybavenost (Lídl, pošta, škola, školka, gymnázium, hotelová škola..) a i přes množství kaváren, vináren a restaourací se jedná o klidnou oblast.

Dopravní obslužnost je přiměřená centru Prahy a tak jste za 3 minuty na tramvaji (Výtoň - 3, 6, 7, 52, Botanická zahrada - 18, 24, 53, 55, Albertov 6, 7, 18, 24, 53, 55, Palackého Náměstí - metro B, tram. 3, 4, 10, 16, 52, 54 a autobuus 176, 510).173

Nespornou výhodou je i blízkost bytu k Vltavské cyklostezce, kdy i na inline můžete vyrazit přímo z domu. Krásné jsou vycházky i na Vyšehrad, která je "co by kamenem dohodil".

Hledám klidné a bezproblémové nájemníky na dlouhodobý pronájem, bez zvířat, ideálně nekuřáky.

Nebytové prostory v domě má i wellnes yoga studio (http://www.yogapoint.cz/studia/wellness-yoga-studio/ ), do kterého mají obyvatelé domu slevu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu213033
Dispozice2+1
Dostupné od6. 3. 2023
VlastnictvíOsobní
Plocha55
VybavenoNevybaveno
Podlaží4
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.