Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 46 m² bez realitkyLamačova, Praha - Hlubočepy

Lamačova, Praha - HlubočepyVybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby4 236 Kč


Pronajmu pěkný slunečný byt na Praze 5 v Lamačově ulici, plně vybavený, v posledním - 7. patře na dlouhodobý pronájem. Byt je po rekonstrukci a velmi dobře udržován. Satelit, wifi připojení, plně vybavená kuchyňská linka, nábytek zn. Ikea, zděné jádro (koupelna po rekonstrukci s velkým sprchovým koutem), sklep. Výborná dostupnost na Smíchov, Anděl i do centra Prahy (max 20 minut), v blízkosti tramvajová zastávka Chaplinovo náměstí, výborné zázemí (nákupní centrum, poliklinika, fitness centrum, aqua centrum) a nedaleko Prokopské údolí. Byt k dispozici od 1.11.2012. Pouze pro nekuřáky, zvířata nejsou povolena, podmínkou je vlastní pojištění odpovědnosti za škodu.

Lease of a very nice sunny appartment in Prague 5 in Lamacova street, fully equiped, in the last floor - 7th for a long-term lease. The appartment is after a reconstruction and very well maintained. Satelite, wifi connection, fully equiped kitchen unit, Ikea cabinets, bricked bathroom with a big shower, own cellar. A very good accessibility to Smichov, Andel and city centre (max 20 minutes). In the neighbourhood the Chaplinovo namesti tram station, great facilities (shopping centre, health care facility, fitness centre, aqua centre) and closely the Prokop valley. The appartment is available from 1st November 2012. Only for non-smokers, no animals allowed, own insurance of responsibility for a damage is conditional.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu213110
Dispozice2+1
Podlaží7
Typ budovyPanel
Užitná plocha46
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.