Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 35 m² bez realitkyNovákových, Praha - Libeň

Novákových, Praha - Libeň
Cena2 450 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 994 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,39 %.


Velmi pěkný světlý luxusní byt loftového typu v osobním vlastnictví ve 2.patře novostavby z roku 2006, orientovaný na jih do klidného zeleného vnitrobloku. Byt má vysoký strop - 4,5m s vestavěným dřevěným patrem ve výšce 2,5m nad částí bytu (10 m2). Spodní část bytu o ploše 25 m2 tvoří koupelna společná s toaletou, obývací místnost s kvalitní plovoucí podlahou a kuchyňským koutem a horní patro s prostornou vestavěnou šatnou slouží jako ložnice. Do patra vedou široké pohodlné schody, velké okno do vnitrobloku je dřevěné.

Byt vyzařuje příjemnou energii a díky vysokému stropu je velmi vzdušný. Přesto je díky výbornému zateplení celého domu nízkoenergetický a v zimě není třeba kromě dní s nejvyššími mrazy topit. Součástí vybavení bytu je na míru vyrobená knihovna pod schody a kuchyňská linka.

V domě jsou futuristické garáže s parkováním na hydraulických zdvižích. Parkovací místo je možné pronajmout za cca 2000 Kč/měs. Sousedé jsou vesměs mladí a bezproblémoví lidé.

Dostupnost MHD je příkladná - v docházkové vzdálenosti cca 2 minuty je stanice metra "B" Palmovka, 8 linek tramvají a autobusy. Spojení autem je výborné do několika směrů - v blízkosti budoucí vnitřní městský okruh, křižovatka Balabenka. V okolí je veškerá občanská vybavenost, pošta i úřady.

K nastěhování: 1/7/2009

Lovely sunny luxurious loft on the 2nd floor of a "Best of realty 2006" awarded building, held as a private property. Oriened south to a quiet private yard. Total ceiling height of 4.5m is partly split in 2.5m with a built-in wooden floor (10 m2). The base floor of the apartment is sized 25 m2 and consists of a joint bathroom and lavatory, kitchenette and a living room. Wide comfortable stairs lead to upper floor with a spacey built-in closet. This floor is used as a bedroom. Big window pointing to the yard is made from wood.

High ceiling makes this apartment feel bigger and a very nice place for living. Thanks to high quality isolation, it meets the low-energy consumption standard with heating turned on only during the very few coldest winter days. Furniture includes made-to-measure bookcase under the stairs, another one next to the window and a kitchen unit.

The building equipment includes futuristic parking lot with multi-level parking places built on hydraulic lifts. Parking place is available for rental at 2000 CZK/month. The neighbors are mostly young trouble-free people, partly foreigners.

Great options of public transport are available in a very near distance. Metro "B" Palmovka station is placed 2 minutes walking from the building. Other tram and bus lines are also near. Few nearby major streets allow an easy connection by car to several directions, including the inner-city ring in the future. All kinds of shops, restaurants and offices are placed in the walking distance. In general, very good connection to the city center and also other parts of Prague.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu21341
Dispozice2+kk
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Plocha35
Podlaží2
Typ budovyOstatní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.