Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 58 m² bez realitkyPráčská, Praha - Záběhlice

Práčská, Praha - ZáběhliceVybaveno
Měsíční nájemné6 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


POUZE PRO JEDNU (1) profesionální ŽENU!

Nabízím podnajem 2+1 o celkove plose 57,81 m2 včetně lodžie v byte 3+1, kde 1 místnost je vyhrazena pro užívání majitelkou cca 3-4x do roka na dobu nekolika dnů a tento pokoj je v době její nepřítomnosti uzamčen.

Cena je 10.000,- Kč včetně měsíčních záloh na veškeré služby včetně kabelové TV a internetu, dle pravidelných vyúčtování případné nedoplatky budou vyúčtovány podnájemnici dle dohodnutých pravidel.

Byt se nachází ve zvýšeném přízemí čtyřpatrového zrekonstruovaného domu, je vybaven plastovými okny a lodžie je zasklená. 5 minut autobusem od metra Skalka a 5 minut pěšky od nákupního centra Park Hostivař s fitness centrem BBC a kinem Palace Cinema.

Byt je po celkové rekonstrukci a moderně vybaven. V předsíni, koupelně, WC a kuchyni je dlažba, v pokojích jsou dřevěné parkety. Kuchyň je kompletně vybavena se sklokeramickou varnou deskou, horkovzdušnou troubou, myčkou nádobí a digestoři. Pokoj je velikosti 16,76m2 a je vybaven dvoulůžkem a jednolůžkem, které je možno využít jako sedačku, třemi skříněmi a dále možností malého stolku s dvěma židlemi. Možnost nastěhování vlastního nábytku do tohoto pokoje dle dohody.

Očekávám podnajemnici, která bude zodpovědná a čistotná a bude o můj byt pečovat, jako kdyby byl její vlastní. Nabízím seriózní jednání, přátelský přístup a diskrétnost v době mé přítomnosti.

V případě dotazů mne kontaktujte.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu213417
Dispozice2+1
Podlaží1
Typ budovyPanel
Plocha58
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.