Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 43 m² bez realitkyHornoměcholupská, Praha - Horní Měcholupy

Hornoměcholupská, Praha - Horní MěcholupyČástečně vybaveno
Cena1 790 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 679 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Světlý byt v kompletně zrekonstruovaném domě (zateplení, plast. okna, nové výtahy) s výhledem na Hostivařský park a vilovou čtvrť. Byt v 8.patře z 11. Byt po částečné rekonstrukci. K bytu patří sklepní kóje a společný balkon. V okolí lékař, obchody, pošta, škola, školka. Bus směr Háje nebo Skalka/Depo Hostivař (jízda cca 10 min), zastávka 50m od domu. Billa a Penny do 200m od domu. Snadná dostupnost z D1. Parkování před a za domem.

The flat is on 8th floor (of 11 floors) of the completely reconstructed panel house (new elevators, plastic windows...) View to the Hostivař park and family houses. Doctor, post office and shops in the neighborhood. Bus stop about 50m from the house - buses goes to Haje, Skalka or Depo Hostivař Metro (one race about 10min). Billa and Penny shops about 200m from the house. Parking in front of or at the back of the house. Flat is partly reconstructed.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu213641
Dispozice2+kk
Podlaží8
Typ budovyPanel
Plocha43
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.