Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 51 m² bez realitkyMakedonská, Praha - Střížkov

Makedonská, Praha - StřížkovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné11 200 Kč

+ Poplatky za služby3 300 Kč


Nabízím pronájem nového (kolaudace březen 2012), nekuřáckého a slunného bytu (orientace JV) v blízkosti metra C Střížkov (300m, 3min pěšky nebo 1 zastávka bus) o rozloze 51m2. 4.patro s výtahem, 2x samostatné pokoje (2x14.5m2, plovoucí podlahy, žaluzie, skřín, postel, přípojka na internet/TV 2x), plně vybavená kuchyň (včetně myčky, lednice Electrolux, mikrovlnné trouby Kenwood, nerezového nádobí, apod.), komora, koupelna s topným žebříkem, pračkou Whirlpool, balkon s venkovním posezením. Byt včetně vybavení v perfektním stavu (vše nové a moderní), zařízení dalším nábytkem dle dohody a možností. Domácí mazlíčci nejsou bohužel vítáni (dohoda však možná). Vratná kauce=1x nájem včetně služeb. Zúčtovatelné poplatky zahrnují zálohu na elektřinu pro 2-3 osoby (800,-Kč) a služby spojené s užíváním bytu, tj. vodné a stočné, topení, výtah, úklid domu a okolí, odvoz odpadu, údržba zeleně, atd. (samozřejmě k nahlédnutí). Realitní kanceláře prosím nevolat, děkuji za pochopení.

Brand new "non-smoking" sunny flat close to underground C Strizkov (300m by walk or 1 bus stop), 51m2, 4.floor with elevator, 2x living room with separated door entrance, fully furnished kitchen, small-room, balcony. All furniture in new and modern state, further furnishment upon agreement. Pets unfortunately not allowed.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu213714
Dispozice2+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha51
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.