Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 5+1 • 235 m² bez realitkyVzdálená, Brno - Horní Heršpice, Jihomoravský kraj

Vzdálená, Brno - Horní Heršpice, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné28 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč


za cenu bytu pronajmu prostornou vilu v klidné a pěkné části této lokality v dosahu Brna (centrum 10 min autem). ideální pro velkou rodinu, nebo pro slušné studenty.

Samostatně stojící nemovitost na pozemku o celkové rozloze 1261m2 a zastavěné ploše 235 m2 má dvě nadpodlaží. V 1.NP je prostorná vstupní hala a z ní vstup do obývací prostoru, tvořeného jídelnou, kuchyní, obývacího pokoje s krbem a vstupem na terasu, pracovna, koupelna se sprchovým koutem, samostatné WC, prádelna. Ve 2.NP jsou 4 ložnice se samostatnými vstupy z haly, 1 velká koupelna (WC, bidet, rohová vana, 2 umývadla)a 1 menší koupelna (WC a sprchový kout),terasa 18 m2. Vytápění a ohřev vody je zajišťováno plynovým kotlem se zásobníkem. Dům je kompletně zařízen. K nastěhování ihned. Přímo od majitele, kauce 35000 Kč. Nájemné 3O 000 Kč + 5000 Kč energie

janamachalka@seznam.cz

K nastěhování ihned

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu213788
Dispozice5+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha235
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.