Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 68 m² bez realitkyNepomucká, Praha - Košíře

Nepomucká, Praha - Košíře
Cena2 498 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 209 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,39 %.


Prodám po slevě 450.000 Kč (možné platit pouze bankovním převodem) slunný byt 3+1 s orientací oken na na východ o celkové ploše 68 m2 v Praze 5. Byt je po kompletní rekonstrukci v 3 patře v zatepleném (2011) samostatně stojícím domě uprostřed zeleně, který je vybaven 2 výtahy. Byt se skládá z 3 pokojů, kuchyně s jídelnou, předsíně, koupelny, WC, komory s přípravou na připojení pračky a dvou balkonů. Jídelna, obývací pokoj a ložnice mají okna orientovaná na V s výhledem do klidné ulice a do zeleně, dětský pokoj s orientací na S skýtá přes ulici nádherný výhled na lesopark Kotlářka. Nová elektroinstalace včetně nových podlah. Byt je vybaven kompletní novou koupelnou opatřenou kvalitními a vkusnými obklady a dlažbou, půlkulatým sprchovým koutem, umyvadlem, zabudovaným zrcadlem a závěsnou toaletní mísou se splachováním Geberit, V kuchyni je provedena příprava na instalaci kuchyňské linky včetně připojení elektrospotřebičů a digestoře s odvětráním do světlíku. V domě zavedeno UPC. K bytu patří sklepní koje. V místě kompletní občanská vybavenost. Do 100 m od domu je tramvajová zastávka Kotlářka s přímým spojením na stanici metra Anděl (cca 3 min.) a do centra (cca 12 min.). Velice dobře jsou dostupné nemocnice Na Homolce i Motol. Bezproblémové a bezplatné parkování na ulici před domem. Nesplacená anuita cca Kč 16.000. Byt je vhodný pro rodinu s menšími dětmi, protože u domu je hned velké dětské hřiště a s domem sousedí dětská školka.

Beautiful sunny apartment 3+1, of total space 68 m2 in Prague 5. The apartment is fully reconstructed in the 3th floor in a stand-alone building, which is equipped with 2 lifts. The apartment consists of 3 rooms, kitchen with dining area, hallway, bathroom, toilet, closet in preparation for connection of washing machines and two balconies. Dining room, living room and bedroom windows are oriented in a quiet street overlooking the green and into the children's room with an orientation to the N across the street offers wonderful views of the park Kotlarka. New wiring, including new floors. The apartment is equipped with a complete new bathroom, equipped with quality and nice veneer, semi-rounded shower, sink, built-in mirror and hanging WC (Geberit) There is also preparation for kitchen installation including electrical connections and ventilation hoods to the skylight. The house introduced UPC. The apartment has a cellar. The spot complete amenities. Up to 100 m from the house is a tram stop with direct access Kotlarka the metro station Andel (about 3 min.) And center (approx. 12 min.). Very good is available to hospitals and Homolka Hospital. Hassle-free parking in the street. Outstanding annuity approximately CZK 16,000. The apartment is suitable for families with small children because the house is now a large playground adjacent to the house and kindergarten.Apartment can be sold only to EU citizens /internal house regulation/ and has to be paid in cash.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu213877
Dispozice3+1
Podlaží3
Typ budovyOstatní
Plocha68
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.