Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 30 m² bez realitkyŘehořova, Praha - Žižkov

Řehořova, Praha - ŽižkovVybaveno
Měsíční nájemné8 500 Kč

+ Poplatky za služby2 700 Kč


Pronajmu moderně zařízený a světlý byt s krásným výhledem na Karlín. Dům se nachází v klidné lokalitě v těsné blízkosti Vysoké školy ekonomické. Vedle domu menší obchod s potravinami (po-ne 6h-20h), 100m také potraviny non-stop.

Prakticky řešená kuchyňská linka s vestavěnou lednicí s mrazáčkem, digestoří, sklokeramickou deskou se čtyřmi plotýnkami; koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem, topných žebříkem, zrcadlem a WC; technická místnost s vlastním oknem a pračkou; chodba s věšákem a bezpečnostními vstupními dveřmi.

Byt je zařízen vkusným nábytkem z IKEA: šatní skříň, 2 postele s matracemi, 2 noční stolky s lampičkami, rozkládací třímístná sedačka, konferenční a televizní stolek, tv + satelit, 2 stohovatelné barové židle, jídlení stůl (možný zvětšit na dvojnásobnou velikost desky), 4 židle ke stolu.

V domě je nový výtah.

Poplatky zahrnují spotřebu elektřiny, vody, ústřední topení, úklid a osvětlení společných prostor, provoz výtahu, odvoz odpadu, tv poplatek.

Možnost převodu trvalého bydliště - parkování přímo před domem bez problému v jakoukoli denní dobu.

Studio for rent. A bright apartment, comfortably furnished in modern style with beautiful views of Karlin. The house is situated in a quiet location close to the University of Economics. There is smaller grocery store (Mon-Sun 6h-20h) right next to the house and 100m further also a non-stop store.

Practically set up kitchen with built-in fridge including a freezer, extractor hood, ceramic hob with four burners; bathroom with shower, sink, heating ladder, mirror and a toilet; utility room with a window and washing machine, corridor with coat rack, and security front door.

The apartment is furnished with tasteful furniture from IKEA: wardrobe, 2 single beds with mattress, 2 bedside tables and lamps, fold-out three-seater sofa, coffee table and TV table, TV and satellite, 2 stackable bar stools, dining table (which size can double by folding out the desk), and 4 chairs.

The building has a new elevator.

Fees include electricity, water, central heating, lighting and cleaning of common areas, elevator operation, waste removal, tv fee.

The possibility of setting the residence on this address - parking in front of the house without any problem at any time of day.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu214019
Dispozice1+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha30
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.