Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 60 m² bez realitkyPolská, Praha - Vinohrady

Polská, Praha - VinohradyMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné17 500 Kč

+ Poplatky za služby700 Kč
+ Vratná kauce18 200 Kč


Přímý majitel k dlouhodobému pronájmu nabízí útulný, klidný 2+kk po celkové rekonstrukci s výhledem na Riegrovy sady. Byt má plochu 60 m2, v kuchyňském koutě jsou varná deska, trouba, myčka, lednička a praktický kuchyňský ostrůvek s barovými židlemi. V koupelně je prostorný sprchový kout, umývací pult, se zabudovanou pračkou a LED osvětlení. Byt je vytápěn plynovým, ekonomickým turbokotlem Vaillant. Samostatné WC včetně umyvadla. Byt má balkon s výhledem na Riegrovy sady a do Budečské ulice. Na podlaze jsou renovované parkety a dlažba. Soukromí a majetek ochrání bezpečnostní dveře. Pokoje jsou bez nábytku. Zahrnuje možnost využívat jeden ze sklepů v domě. Plynoměr a elektroměr budou převedeny na nájemce a hrazeny dodavatelům dle skutečné spotřeby. Poplatek za domovní služby je 700 Kč na osobu a pokrývá vodné a stočné, odvoz odpadu, úklid a osvětlené společných prostor a roční kominické zkoušky. Dům je využíván výlučně k dlouhodobému bydlení a majitelé neprovozovali Airbnb. K nastěhování od 1. února 2021. Kauce je jedna měsíční platba. V případě zájmu se obracejte na paní Štěpánkovou, mob.: 723 506 724.

Direct owner offers for long term rent a nice and quiet apartment 2+kitchenette after complete reconstruction with a view at Riegrovy sady in Vinohrady neighbourhood. The apartment has 60 m2, new kitchen unit with electric cooktop, oven, dishwasher, refrigerator and a kitchen island with two stools. The reconstructed bathroom is equipped with a spacious shower enclosure and a washbasin panel with integrated washing machine and LED lights. Heating and hot water is provided by an economic gas heater (Vailant turbo). The independent WC is equipped with additional washbasin. The apartment has a pleasant balcony. The rooms have parquet floor and flooring tiles in the kitchen compartment. Safety entrance door to the apartment. Rooms are rented unfurnished. Includes cellar in the building. Gas and electricity paid directly by the tenant to the suppliers according to real consumption. Available from 1th February 2021. English speakers in case of interest please contact Mr. Kruliš, mob. +420 604 79 55 69.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu214209
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 2. 2021
Podlaží3
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha60
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníPlynové

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 2 minuty pěšky
Balkón

V okolí nemovitosti najdete

MHDVinohradská tržnice
🚶 205 m (2 min)
PoštaPraha 2
🚶 520 m (6 min)
ObchodAlbert
🚶 220 m (3 min)
BankaSberbank
🚶 317 m (4 min)
RestauraceVinohradská Tělocvična
🚶 64 m (1 min)
LékárnaLékárna U Zlatého lva
🚶 248 m (3 min)
ŠkolaPrague College
🚶 279 m (3 min)
Mateřská školaPiccole Pesti
🚶 349 m (4 min)
SportovištěSokol Praha Královské Vinohrady
🚶 71 m (1 min)
HřištěU Draka
🚶 412 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.