Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 6+kk • 170 m² bez realitkyHlavní, Černolice - Černolice, Středočeský kraj

Hlavní, Černolice - Černolice, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena6 290 000 Kč

Tato nemovitost již od 26 676 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Na dům je aktuálně složena REZERVACE.

Nízkoenergetický dům (170m2 + terasa 30m2, 6kk+2xkoupelna+2xkomora), který byl zkolaudován v roce 2011, se nachází na začátku Brdského hřebene, v obci Černolice (Praha-Západ). V obci je situován do klidné, tiché a čisté lokality. Černolice nejsou vůbec zatížené transitní dopravou, lokalita Slatiny je navíc neprůjedná, obklopena lesem a nabízí hezký výhled. Rozloha pozemku vč. zastavěné plochy je 1147m2 (zast.plocha 150m2). Pozemek je rovinatý a výborně přístupný (široký vjezd) po široké asfalkové komunikaci. Většinu pozemku utvoří od ulice odstíněná zahrada. Modřínová terasa (30m2) je orientována do zahrady na jih. V přízemí je prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem vč. varného ostrůvku (celkem 46m2). Dál se zde nachází koupelna se sprch.koutem a WC (8m2), prostorná komora s elektrokotlem a velkým boilerem připraveným pro instalaci solárních panelů a dveřmi na zahradu (6m2), druhá komora (2.5m2) a pokoj (18m2). V patře jsou 4 ložnice. Každá ze západních ložnic má plochu 18m2, dvě východní ložnice jsou nyní spojené ve velký dětský pokoj s horolezeckou stěnou (30m2 – možno jednoduše rozdělit na 15 a 15m2), koupelna s rohovou vanou (10m2) a oddělené WC. Podlahy jsou dubové plovoucí, v patře je koberec, v koupelnách a na chodbě dlažba. Styl domu je laděn po vzoru skandinávských staveb, fasáda je dřevěná šedivo-modrá, dřevěná izolační eurookna, kuchyňská deska a interiérové dveře z masivního dřeva. Důraz byl kladen na využívání přírodních materiálů. Dům má výborné izolační vlastnosti (tepelná ztráta pouze 7KW), navíc terasa s prosklenou stěnou zajišťuje přirozené vytápění sluncem i v zimních měsících. V létě naopak poskytuje příjemný stín. Dostatek úložných prostor poskytují i dvě vestavěné skříně a také velká a po schodech přístupná půda. Díky blízké strakonické dálnici vedoucí až na Smíchov a železnici (Dobřichovice) vedoucí na Hlavní nádraží je centrum Prahy výborně dostupné. Volný ihned. Možnost financovat hypotékou. RK NEVOLAT!!!

Low energy house, which was approved in 2011, is located in the village Černolice (Prague-West). The village is located in a peaceful, quiet and clean location, which immediately followed forest. The floors are made of wood, in the floor is carpet, in the bathroom and hallway tiles. Garden incl. built up area is 1120 square meters. Terrace is oriented to the south. The ground floor has a spacious living room with kitchenette incl. cooking island, a bathroom with shower and toilet, a chamber and another big room. Upstairs there are 4 bedrooms (2 are now united in a large children's room with a climbing wall), bathroom with bath and separate toilet. The style of the house is painted along the lines of Scandinavian buildings, wooden facade is blue, the interior has many wooden elements. The house has excellent insulating properties, terrace with a glass wall provide natural heating from the sun even in winter, in summer, on the contrary provides shade. Available immediately. Possibility of mortgage financing - not in a hurry to sell.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu214520
Dispozice6+kk
Podlaží2
Typ budovyDřevostavba
Plocha170
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.