Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 5+1 • 1208 m² bez realitkyMartinice v Krkonoších - Martinice v Krkonoších, Liberecký kraj

Martinice v Krkonoších - Martinice v Krkonoších, Liberecký krajČástečně vybaveno
Cena1 850 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 846 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji dvoupatrový rodinný dům v Obci Martinice v Krkonoších se zahradou a přilehlou garáží a kolnou. Dům se nachází na udržovaném a rovinatém pozemku 1200 m2, se vzrostlými stromy a zděnou udírnou. Stavba je založena na základových pasech izolovaných proti vodě a vlhkosti, stěny zděné a stropy rovné. V celém domě jsou zánovní okna s izolačním dvojsklem, střecha eternit a pozink s nově opraveným komínem. Z části nové rozvody vody a elektřiny, 2X boiler a 2X WC, koupelna a sprchový kout, 2X kuchyňská linka. Dům je vytápěn kotlem na tuhá paliva(nový kotel DAKON) a v části jsou el. přímotopy s externí regulací. Obvodové zdivo není zatepleno a proto je stavba vhodná k rekonstrukci, avšak není problém okamžitého nastěhování.

V domě je zavedená keramická dílna, proto je vhodný pro bydlení, ale možnost spojení s živností jako např. atelier, autodílna, pezion, chráněné dílny aj.

DISPOZICE

Přízemí:

Chodba 10m2 , WC samostatný vstup, keramická dílna 2Xmístnost 27 m2, čelní místnost nutná k rekonstrukci 18m2, chodba a chladící místnost 15m2

1.patro:

V mezipatře WC s úložným prostorem, chodba se samostatnými vstupy koupelna 4 m2a kuchyň 14 m2, vstup na terasu 17 m2, dále největší společenská místnost 36 m2

2.patro:

Výstup po dřevěných schodech do podkrový, pokoj se samostatným vstupem 15 m2, prostor pro 2-3 pokoje 64 m2, dále úložný prostor pod střechou.

Kolna a garáž s nástavbou je na izolovaném základu, ale střecha a obvodové zdivo je nutná rekonstrukce.

Odhadní cena nemovitosti z r.2009 je 1.670.000,-Kč

Offer for sale large house wchich is suitable for housing or make some business, on the ground floor is situated fully equipped ceramic room. Next house is object-garage and shed.

The house has a large garden with a smoke house. Ideal for enterprising people which can make business themselves, to rebuild it into the penzion or just for living.Good accessibility by car (the main way of the Giantest Mountains Krkonoše in Czech. country), train or bus it is very close of the house. 100m opposite of the house is supermarket.

12 km from Vrchlabi and Benecko, Jilemnice 4 km, 20km or Spindleruv Mlyn Mountains.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu214842
Dispozice5+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha1 208
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.