Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 43 m² bez realitkyKloboučnická, Praha - Nusle

Kloboučnická, Praha - NusleVybaveno
Měsíční nájemné8 900 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Nabízím pěknou zařízenou garsonku v domě z r.2003 v centru, tram na Václavák 10min, perfektní dostupnost. Kuchyň s lednicí, indukční dvojplotýnkovou deskou, bravoskou a mikrovlnkou. V koupelně sprchový kout, umyvadlo, WC a pračka. Na chodbě vestavné skříně a patro, bezpečnostní vstupní dveře. V pokoji velká nika (na spaní) a všechen nezbytný nábytek, spousta úložných prostorů. Velké francouzské okno na jih vede na lodžii, do vnitrobloku, na balkóně nábytek. Byt má 37m2, terasa 6m2. V domě je výtah, sousedé slušní, okolí klidné, parkování na ulici ok. V bytě je internet (poplatek individuálně s provozovatelem, bydlí v domě.) Zvířena není problém. Jsem majitelka a hledám fajn slušné nájemníky, přímé zájemce, smlouvu mám. Byt je volný od 1/12/2012, možná dohoda o 2-3 týdny dříve.

Nice large 1 bedroom apartment in the centre, tram to St Wenceslas Sq 10 min, very good accessibility. Furnished, new (2003). Kitchen with fridge, cooker and MW oven. Bathroom: shower, basin, toilet and washing machine. Small hall with big wardrobes. Safety entrance door. In the bedroom is a big niche (for king-size bed); all other necessary furniture. Big French window leading to sheltered balcony, open to green courtyard, with plastic furniture. Apartment has area of 37sqm, balcony 6sqm. In the house is an elevator, good neighbours, calm area, parking at streets is ok. Internet in house (fee to manage individually with provider, seating in the house). Pets are allowed. I am the owner and I am looking for good tenants, direct clients. I have the contract. Flat is available from 1/12/2012, possibly 2-3 weeks earlier.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu214986
Dispozice1+kk
Podlaží6
Typ budovyCihla
Plocha43
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.