Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 152 m² bez realitkyNepálská, Praha - Vokovice

Nepálská, Praha - VokoviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné58 000 Kč

+ Poplatky za služby9 000 Kč


Pronájem luxusního, světlého bytu na Praze 6 - 4 + kk, 152 m2, 2 balkony 9 m2 a 6 m2, 2 koupelny s vanou, komora, podzemní garážové stání. Byt se nachází v 1. patře domu v Nepálské ulici ulici, v areálu Terasy Červený Vrch. Byt prošel rekonstrukci před 2 lety. Podlahy - dřevěné parkety a dlažba, okna dřevěná, značkové zařizovací předměty. Areál je s ostrahou a je napojen na monitorovací systém. Byt je v naprosto klidné části, okna obrácená k lesu. Pronajímá se jako částečně nezařízený - kuchyň je vybavená spotřebiči (sporák s indukční deskou a troubou, 2 lednice, myčka) a automatickou pračkou. Dáváme přednost pronájmu firmě nebo seriózním rodinám. Záloha na poplatky 9.000 Kč/měsíc včetně energií.

To Let. A beautiful, spacious, sunny, luxurious apartment in Prague 6. The apartment is 152 m2 with two balconies (9 m2 and 6 m2), two bathrooms, storage room, and underground parking. The apartment is located on the first floor of Nepalska street of Terasy Červený Vrch with windows to the park. The area is safe, monitored with security cameras, very close to the Prague Castle and half an hour from the city centre. The apartment comes without furniture, the kitchen fully equipped with two fridges, dish washer and a washing machine. Prefer company rent or quite families. Additional fees 9000,- per month including energy.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu215058
Dispozice4+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha152
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.