Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 3+1 • 930 m² bez realitkyJeronýmova, Havlíčkův Brod - Havlíčkův Brod, Kraj Vysočina

Jeronýmova, Havlíčkův Brod - Havlíčkův Brod, Kraj VysočinaČástečně vybaveno
Cena2 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 875 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Rodinný dům vybudovaný v r. 1967, jeho stáří je tedy 45 let. Dům je zděný, plně podsklepený, s jednou místností v podkroví se složenou valbovou a sedlovou střechou a krytinou z eternitových šablon na bednění. Stropy jsou s rovným podhledem. Podlahy v suterénu betonové, v přízemí a podkroví vlýsky resp. podlah. povlaky na podkladových deskách na bázi dřeva nebo dlažba. Vytápění je ústřední teplovodní s kotlem na plynná paliva. Okna jsou dřevěná špaletová, dveře dřevěné hladké. Rozvod studené i teplé vody, ohřev vody v plynové karmě. Koupelna je vybavená sprchovým koutem a umyvadlem, na stěnách keramické obklady. Záchod splachovací s obložením stěn.

V podzemním podlaží je prádelna, sušárna, sklad paliva, 2 sklepní místnosti. V přízemí jsou 2 obytné místnosti, kuchyň, spíž, koupelna, záchod, veranda. V podkroví je obytná místnost a půdní prostory.

Konstrukční provedení a vybavení domu odpovídá standardu v době výstavby.

Celkový stav průměrný, s běžnou údržbou, v podzemním podlaží jsou zjevné příznaky neúčinné hydroizolace - vlhnutí zdiva.

Příslušenství tvoří (a) severně od domu umístěná garáž pro osobní automobil, vybudovaná v r. 1983, zast. plocha 30 m2, zděná s plochou střechou, plechovými vraty, v dobrém stavu s běžnou údržbou, (b) dřevěná kůlna z r. 1965, na kamenném soklu se sedlovou střechou, v horším technickém stavu, (c) venkovní úpravy: skleník s přistavěným komínem, fóliovník, přípojky vody, kanalizace, elektřiny a plynu, oplocení s vraty a vrátky, zpevněné plochy, vše v průměrném technickém stavu s běžnou údržbou.

Pozemky celkem 930 m2

Trvalé porosty - běžné okrasné a ovocné stromy.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu215080
Dispozice3+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha930
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.