Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem garáže • 22 m² bez realitkyFoltýnova, Brno - Bystrc, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Foltýnova, Brno - Bystrc, Jihomoravský kraj
Měsíční nájemné2 500 Kč


Nabízím k pronájmu velkou zděnou garáž v Brně-Bystrci na ulici Foltýnova o celkové výměře 22 m2 - zřejmě největší zděná garáž v celé Bystrci. Vhodné pro auto a současně až 2 motorky - vše se vleze do garáže současně.

Garáž je v zimě vytápěná sousedící kotelnou (teplota nikdy neklesne pod 14 stupňů), k dispozici elektřina (220 V i 380 V) i osvětlení. Uzamykatelné dveře se 3 zámky vč. uzamykatelných vjezdových vrat do garážového dvora, v garáži je instalovaný také kovový bezpečnostní úchyt na motorku. Garáž je čistá a suchá s novou střechou.

Měsíční nájemné 2.500 Kč + záloha na elektřinu 1.000 Kč ročně (při průměrné spotřebě je roční náklad za elektřinu kolem 400 Kč).

Garáž je volná ihned. Preferuji dlouhodobého zájemce.

I am offering a large garage in Brno-Bystrc for rent . The garage is on Foltýnova street with a total area of ​​22 m2 - probably the largest garage in Bystrc. Suitable for a car and at the same time up to two motorbikes.

The garage is heated in the winter by an adjacent stokehold (temperature never falls below 14 degrees), electricity (220 V and 380 V) and lighting. Lockable door with 3 locks incl. lockable entrance doors to the garage yard, a safety lock for the motorbike is installed in the garage. The garage is clean and dry with a new roof.

Monthly rent CZK 2,500 + electricity deposit CZK 1,000 per year (at average consumption the fee for the electricity is around CZK 400).

The garage is available immedately. I prefer a long-term lessee.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu215196
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
Plocha22
Dostupné od4. 10. 2019
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.