Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 96 m² bez realitkyNad Okrouhlíkem, Praha - Libeň

Nad Okrouhlíkem, Praha - LibeňVybaveno
Měsíční nájemné22 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Luxusně vybavený byt 3+kk v novostavbě s výtahem, jižní orientací a terasou. Vlastní plynový kotel = nezávislé vytápění bytu a ohřev vody. Vlastní klimatizace v celém bytě. Dřevěné podlahy. Nádherný výhled na celou Prahu. V ceně parkové stání v podzemních garážích se sklepem. V ceně pračka a sušička v samostatné prádelně, LED TV, stereo věž a plně vybavená kuchyně včetně kávovaru. Na metro 8-10 min. chůze.

Furnished, contemporary two-bedroom apartment in a new building with large balcony facing south. Breathtaking panoramic view of the whole city of Prague. This above-standard apartment has its own gas boiler, allowing independent heating and hot water. Other luxurious amenities include air conditioning throughout, wooden floors, fully fitted kitchen with automatic espresso machine, washer and dryer in a separate laundry room, large LED TV, stereo. Underground parking included; private basement storage room. Short walk to metro (8 min.).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu215209
Dispozice3+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha96
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.