Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+1 • 140 m² bez realitkyOtínská, Praha - Radotín

Otínská, Praha - RadotínVybaveno
Cena7 999 999 Kč

Tato nemovitost již od 33 928 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Domov s unikátním výhledem- na údolí řeky Berounky na straně jedné, a přímo do CHKO Karlštějnských lesů na straně druhé (viz. foto).

Vlastní stavba je z roku 1970, před deseti lety prošla výraznou rekonstrukcí. Ze stavebního hlediska jde o poctivý cihlový dům bez vad v netradiční dobové architektuře s tzv. "rohovými" okny. Dům majestátního vzezření stojí na poměrně rozlehlém nepravidelném pozemku o rozloze cca. 700m. Na zahradě jsou vystavěny kameno-betonové terasy.

Celková užitná plocha domu (vyjma půdních prostor) je 210m. Dispozičně je rozdělen na dvě bytové jednotky (2+1 a 2+kk - obojí s vlasní koupelnou a WC) s rozlohou 2x70m a dalších 70m v prostorách sklepení, prádelny, kotelny a domovní garáže (17m).

Dům má vytápění na tuhá paliva a vlastní jímku. Dokončení příslušných inžinýrských sítí je přislíbeno Magistrátem hl.m. Prahy na rok 2013.

V půdních prostorách a v užitkovém suterénu je prostor pro rekonstrukci. Zejména v sutrénu se nabízí možnost zbudování atypického bytu s galerií (sklepení a garáž nabízí dvě podlahové úrovně). Dům má dva komíny, je možné dosadit krb do téměř každé místnosti.

Vlastní lokalita v Otínské ulici nabízí poklidné bydlené přímo u lesa při vynikající dopravní dostupnosti do centra (vlakem na Hl. nádraží 15 minut, popř. autobusem na Smíchovské nádraží 18 minut - zastávka 2 min. pěšky). Spojení autem do centra do 15 minut, díky novému napojení na Pražský okruh je ještě zkvalitněna.

Radotín nabízí veškerou občanskou vybavenosti (zdravotní zařízení, všechny stupně vzdělávacího zařízení až po gymnázium, supermarkety atd.) včetně kulturního vyžití pro děti i dospělé.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu215369
Dispozice4+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha140
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.