Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Kancelář
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem kanceláře 3+kk • 57 m² bez realitkyPřemyslovská, Praha - Vinohrady

Přemyslovská, Praha - VinohradyMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné16 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce33 000 Kč


Nově zrekonstruované a vybavené kanceláře v sousedství nákupního centra FLORA a administrativního komplexu Luxembourg Plaza, optimální pro Váš START-UP nebo pobočku Vaší firmy v Praze. Celková výměra 57 m2, zvýšené přízemí velmi dobře udržovaného domu v prestižní a klidné lokalitě širšího centra města. Plně využitá vnitřní dispozice nabízí vstupní halu (11 m2) s prosklenou lodžií, prostornou hlavní kancelář (27,5 m2) s oknem do ulice, menší kancelář (12,5 m2) s oknem do zeleně udržované zahrady a odpočinkovým sofa, samostatné WC s umyvadlem (2 m2) a samostatnou koupelnu (4 m2) se sprchovým koutem. Designová minikuchyně s dřezem, lednicí a mikrovlnnou troubou, příprava pro myčku nádobí. Vysoce kvalitní zátěžový koberec v kombinaci s vyhřívanou keramickou dlažbou. Bezpečnostní dveře, ozdobné mříže a folie na oknech, vertikální žaluzie, osvětlení, nově vymalováno. Optický kabel pro vysokorychlostní internet, strukturovaná kabeláž. Možnost pronájmu parkovacích míst v okolních parkovacích domech. Excelentní dopravní dostupnost (metro A, tramvaj, bus). Dlouhodobý pronájem.

Furnished office space in Vinohrady, an optimal solution for your START-UP or company branch office in Prague. Nice and quiet offices in excellent location near to shopping mall FLORA and business center Luxembourg Plaza. Two rooms, entrance hall with kitchenette, WC, bathroom. Total area 57sqm, security door and windows, LAN, carpets, jalousie, lighting, new painting. Parking possibility in neighbouring parking houses. Excellent accessibility with public transport (undeground line A, tram, bus). Long term rental.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu215547
Dispozice3+kk
Dostupné od17. 1. 2023
VlastnictvíOsobní
Plocha57
VybavenoVybaveno
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDRadhošťská
🚶 168 m (2 min)
PoštaPraha 33
🚶 288 m (3 min)
Obchod
🚶 106 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 181 m (2 min)
RestauraceMartin's bistro
🚶 122 m (1 min)
LékárnaBenu
🚶 439 m (5 min)
ŠkolaБэби-клуб
🚶 293 m (4 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚶 338 m (4 min)
SportovištěTenisové centrum Olšanská
🚘 1 293 m (3 min)
Hřiště
🚶 258 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.