Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+1 • 207 m² bez realitkyPalackého, Suchdol nad Lužnicí - Suchdol nad Lužnicí, Jihočeský kraj

Palackého, Suchdol nad Lužnicí - Suchdol nad Lužnicí, Jihočeský krajVybaveno
Cena3 300 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 644 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,29 %.


Pěkný kompletně zrekonstruovaný 2. podlažní rodinný dům s garáží a zahradou v klidné části Suchdola nad Lužnicí (17 km od Třeboně). Dům prošel kompletní rekonstrukcí v roce 1998, kdy byl přestavěn do současné podoby s dispozičním řešením 4+1 o velikosti 207 m2. V přízemí se nachází garáž, komora, vstup hala - zimní zahrada, předsíň se schodištěm, koupelna s rohovou vanou (v roce 2011 kompletně zrekonstruovaná), toaleta, obývací pokoj, kuchyně s jídelnou a ložnice. V patře se nachází 2 pokoje, koupelna a toaleta. Část podkroví je nevyužito. Zahrada se vzrostlými thůjemi, okrasnými dřevinami a terasou poskytuje dostatek soukromí pro nerušený odpočinek. Ze zahrady je přístupný sklep a domek na nářadí.

Nice completely refurbished second storey detached house with garage and garden in a quiet part of Suchdol Lužnicí (17 km from Trebon). The house was completely renovated in 1998, when it was rebuilt in its present form layout with 4 +1 207 m2. On the ground floor there is a garage, storage room, entrance hall - winter garden, hallway with staircase, bathroom with corner bath (in 2011, completely renovated), toilet, living room, kitchen, dining room and bedroom. Upstairs there are two bedrooms, bathroom and toilet. Part of the attic is unused. Garden with mature Thuja, ornamental trees and patio provides plenty of privacy for quiet rest. From the garden is open to the cellar and house tools.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu215638
Dispozice4+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha207
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.