Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 5+kk • 120 m² bez realitkyKapitána Jaroše, Nové Město nad Metují - Nové Město nad Metují, Královéhradecký kraj

Kapitána Jaroše, Nové Město nad Metují - Nové Město nad Metují, Královéhradecký krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Pronajmu rodinný domek po rekonstrukci v r.2005 (z původního domu zbyly jen nosné zdi a střecha - i ta se bude měnit). Domek je v klidné části města, ale nedaleko od služeb (obchod cca 200m, autobus/vlak 350m). Dům není zateplený, ale díky pozici mezi 2 domy jsou tepelné ztráty malé a lze z velké části vytápět pouze pomocí krbu.

V přízemí (podlaha dlažba) se nachází chodba, kuchyň s jídelnou (kompletní linka - sklokeramická varná deska, elektrická trouba, myčka), spíž, obývák a WC. V patře (1rok stará plovoucí podlaha) je koupelna, 3 pokoje (cca 17-22m2) a WC. V domě jsou střešní i běžná okna - u všech oken jsou žaluzie a střešní okna mají rolety. Za domem je betonová plocha, zahrádka, samostatná kancelář (cca 4x4m, zateplená s vývodem pro krbová kamna) a příštřešek na nářadí/dřevo)

Vytápění je řešeno pomocí plynového kotle se zabudovaným bojlerem pro ohřev teplé vody a krbu umístěného v obýváku - krb má navíc rozvod horkého vzduchu po přízemí. Téměř ve všech místnostech jsou radiátory osazeny termohlavicemi.

Parkování je možné na ulici před domem, nebo na betonové ploše za ním (průjezd přes dvorek sousedů).

Poplatky bohužel nejsou spočítány a budou k dispozici v průběhu listopadu, kdy odejdou současní nájemníci (stěhují se do vlastního) a dostanou vyúčtování - od předchozí majitelky jsem náklady zjistit nedokázal. Při té příležitosti budou také pořízeny detailnější fotografie.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu215725
Dispozice5+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha120
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.