Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 67 m² bez realitkyVlkova, Praha - Žižkov

Vlkova, Praha - Žižkov
Měsíční nájemné12 500 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Půdní mezonet 2+kk+otevřená galerie v patře, 67 m2

Novostavba půdního mezonetového bytu 2+kk + otevřená galerie v patře, 67 m2, se nachází v cihlovém čtyřpatrovém domě, který je situován v centru Prahy na rozhraní městské části Vinohrad a Žižkova, v ulici Vlkova 34. V okolí se nachází parky Rajská zahrada a Riegrovy sady, několik velmi příjemných restaurací, pizzerií a kaváren, dále pak služby – poštovní, bankovní a právní servis, lékařská služba, základní škola, gymnázium a VŠE, zastávka tramvají č. 5, 9, 26 (Husineckál) dále pak 11,5,10,16 (nám. Jiřího z Poděbrad) nebo stanice metra A – nám. Jiřího z Poděbrad či stanice metra C – Hlavní nádraží. V blízkosti domu se nachází též park Rajská zahrada a Riegrovy sady a dále pak architektonická dominanta novogotického kostela sv. Prokopa.

Popis bytu a vybavenost:

Jedná se o novostavbu půdního mezonetového bytu, sestávající se z obývacího pokoje s kuchyňským koutem, ložnicí a otevřenou galerií v 1.patře s vlastním střešním oknem, velké koupelny a prostorné chodby.

Byt je vybaven moderní kuchyňskou linkou IKEA se sklokeramickou varnou deskou, se zabudováním rampového osvětlení a lednicí, dále pak luxusní koupelnou s rohovu vanou, italským obkladem a dlažbou, plovoucími podlahami PARADOR, kombinovaným kotlem Junkers , televizní antenou, telefonní zásuvkou, s vlastním měřením elektřiny, plynu a podvojným měřením vodného a stočného, střešními okny VELUX.

Parkování:

Možnost parkování přímo před domem.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu215751
Dispozice2+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha67
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.