Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 56 m² bez realitkyJateční, Praha - Holešovice

Jateční, Praha - HolešoviceVybaveno
Měsíční nájemné14 990 Kč

+ Poplatky za služby1 400 Kč


S možností okamžitému pronájmu, zařízený světlý byt s nejlepší adresou rámci Holešovic = okna do klidné ulice Stupkova a zároveň v části Holešovic, která je nejblíže směrem k centru Prahy! Pár minut chůze od metra Vltavská, tram Dělnická, Tusarova, Pražská Tržnice, Alza... 56 m2, 3.patro s výtahem, cihla, 2+kk + sklep. Kabelkovka UPC k dispozici. Krásný byt, velké čtvercové pokoje, prostorná chodba s vestavěnou skříní s velkými úložnými prostory, koupelna se sprchovým koutem, ohřívacími žebřinami, WC samostatné. Bezpečnostní dveře. Nová prostorná lednice s mrazákem, nová pračka, zánovní šatní skříně. Okna na jihovýchod. Neváhejte, byt je nyní volný jen díky rekonstrukci, kterou jsem prováděl.

Tram 70m od domu. V blízkosti Letenský park a Stromovka, naproti Holešov. tržnice, lékárna, Billa, Penny, atd. Cena: 14 990 Kč + poplatky 2900 Kč(družstvu 1400 Kč + energie, voda, plyn cca 1500 Kc). Celkem tedy měsíčně zaplatíte cca 17890 Kč. K dispozici ihned, preferuji zájemce na rok a více. PROSÍM NE DOMÁCÍ MAZLÍČKY.

POUZE PŘÍMÍ ZÁJEMCI. REALITKY PROSÍM NEVOLEJTE A NEPIŠTE!

Owner of flat offers very nice furnished flat in a great location 5 minutes to Wenceslav square. Metro station Vltavska and 2 tram stations next to the flat. 2+kk in 3 rd floor with elevator, size 56 m. Internet UPC available. Large rooms, big hall, bathroom with shower bath. Toilet is in flat and it is separated from bathroom. Cave is available. Flat has safety door. Total monthly price is 14 990 CZK + 2900 CZK fees for energy, electrity, water, etc. It means that you will pay monthly total 17 890 CZK.

Largest Prague parks Letenský park and Stromovka 5 minutes from flat. Regular daily and night public transport connections the whole year.

Direct owner of the flat = without any real estate agency fee.

PLEASE NO PETS.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu215979
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha56
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.