Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 81 m² bez realitkyRuská, Praha - Vršovice

Ruská, Praha - Vršovice
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby500 Kč


Nabízím k pronájmu velice pěkně zrekonstruovaný byt o podlahové ploše 81,2 m2. Dispozičně řešeno jako 3+kk, tři prostorné neprůchozí pokoje, kuchyňský kout umístěn v hale, koupelna s vanou, samostatné WC. Bytová jednotka situovaná do 2. patra cihlového domu. Výhled do zeleně. Nemovitost se nachází v ulici Ruská, Praha 10, Vršovice. Rozhraní Vinohrad a Vršovic. Výborná dostupnost do centra. V okolí veškerá občanská vybavenost. Poplatky jsou 500 Kč na osobu. Elektriku a plyn si nájemce přehlásí na sebe.

Very nicely renovated apartment with a floor area of ​​81.2 m2. Layout is designed as a 3 bedroom, three spacious separate rooms, kitchenette in hall, bathroom with bath, separate toilet. Housing unit located in second storey brick house. View of the green. The property is located in the street Ruská, Prague 10, Vršovice. Vinohrady and Vršovice. Excellent access to the center. In near all amenities. Fees are 500 CZK per person. Electricity and gas, the lessee shall declare at each other.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu216340
DispoziceGarsoniéra
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha81
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.