Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 80 m² bez realitkyPetržílkova, Praha - Stodůlky

Petržílkova, Praha - StodůlkyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné13 300 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Pronájem bytu 3+kk od přímého majitele, 2 min od metra Hůrka. Byt se nachází v novostavbě, je částečně vybavený - plně vybavená kuchyně včetně všech spotřebičů, dva balkony, vchod na čip, parkování před domem. V místě veškerá občanská vybavenost - metro Hůrka, Centrální park, supermarkety, 10min autem na Anděla, škola, školka. K nastěhování po dohodě. Cena 13.300Kč + 4.000Kč poplatky. NEMÁME ZÁJEM O RK.

The apartment 3+kk for rent(from the direct owner), 2 min from underground station Hurka. The apartment is located in a new building, is partly furnished - fully equipped kitchen with all appliances, two balconies, the main entrance is with a chip, parking in front of the building. There are all amenities - underground Hurka (yellow line B), Central Park, supermarkets, 10 drive to Andel. Price is 13.300CZK + 4000CZK fees. Moving by agreement. We are not interested in any real estate.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu216373
Dispozice3+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha80
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.