Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 32 m² bez realitkyKozácká, Praha - Vršovice

Kozácká, Praha - Vršovice
Měsíční nájemné10 775 Kč


Pronájem moc hezkého bytu v atraktivní lokalitě Vinohrady/Vršovice. Byt je plně zařízen a připraven k užívání (kuchyňská linka, lednice, dvouvařič, mikrovlnka, pračka Candy). Postel-letiste (queen size). Možnost připojení k internetu. Příjemné prostředí, u Havlíčkových sadů. V domě bohužel není možné chovat psy. Možnost pronajmout garážové stání v podzemí budovy. Dveře jsou vybaveny bezpečnostním zámkem. Měsíčně se platí záloha na služby ve výši 1.225 Kč. Vratná kauce 10.000 Kč. Tel. kontakt: 606 647 407

K nastěhování: 14/06/2009

A lovely apartment in the attractive location between Vinohrady and Vrsovice. The flat is fully furnished and ready to use (kitchen fittings, fridge, cooker, microwave, washing machine Candy). Queen-size bed. Internet connection possible. Pleasant surroundings, near Havlickovy Sady. Unfortunately, it is not possible to have dogs in the house. Possibility to rent a parking for car in the basement of the building. Door with security lock. There is a monthly prepayment of CZK 1,225 for services. Refundable deposit CZK 10,000. Phone contact: 606 647 407.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu21639
Dispozice1+kk
VlastnictvíOstatní
Plocha32
Podlaží3
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.