Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 106 m² bez realitkyVrázova, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský kraj

Vrázova, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabízíme k pronájmu úplně nový byt ve vyhledávané a k bydlení velmi příjemné čtvrti Žabovřesky, 14 minut od centra. Byt se nachází ve třetím patře rodinného domu.

Dispozice je 3+kk, koupelna, samostatné wc, terasa. Výměra bytu je 86m2 a terasa 20m2. Dispozice je následující: vstupní hala, prostorný obývací pokoj s jídelnou a kuchyňským koutem. Z tohoto prostoru je výstup na terasu a prosvětlení velkými francouzskými okny. Na druhou stranu jsou orientovány dva obytné pokoje. Větší z pokojů (ložnice) má oddělenou šatnu se samostatným úložným prostorem. Z vstupní haly je přístupná koupelna a samostatné wc.

Byt není vybaven nábytkem a je možné se dohodnout na dovybavení. Po celém bytě je rozveden satelit, TV a internet. Je zde i pokrytí vlastní wi-fi.

Byt je připojen na všechny sítě, vytápění centrální.

Parkování je možné před domem (je možné domluvit parkování v garáží v bezprostřední blízkosti domu).

Zastávka MHD je v dosahu (trolejbus, autobus, tramvaj). Stejně tak obchody, lékaři, školy, Technologický park atd. Blízkost zeleně a lesa.

New apartment with large terrace on Vrazova street, Brno

We rent luxury new apartment 3+kk with charming terrace and stunning views. The apartment is 86 sqm large and terrace is 20 sqm large. House is located in quiet neighborhood and flat is in the third floor.

Layout: entrance, spacious hallway, bright living room with kitchen area and terrace, separate bathroom, separate toilet, bedroom with wardrobe and storage space, second bedroom/study room. The terrace is situated towards the garden.

In flat is internet connection and satellite connection. The apartment is unfurnished. May be furnished as desired by the renter.

Bus stop is near the house, parking in front of house (possibility of parking in the garage).

Within walking distance lies Technology Park and other businesses and universities. Also civic facilities - shops, schools, kindergartens, doctors are nearby.

Available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu216587
Dispozice3+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha106
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.