Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 1237 m² bez realitkyZa Garážemi, Broumy - Broumy, Středočeský kraj

Za Garážemi, Broumy - Broumy, Středočeský kraj
Cena900 000 Kč

Tato nemovitost již od 3 817 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodáme rohový, mírně svažitý pozemek v obci Broumy, okres Beroun. 30 minut autem na metro Zličín. Nová asfaltová příjezdová cesta, vjezd na pozemek, chodníky, osvětlení, kanalizace, obecní vodovod, všechny přípojky a kanalizace. Pozemek je poslední, rohový v tiché slepé uličce s výhledem na pastvinu koní. Obec je v srdci CHKO Křivoklátsko - v okolí nádherné lesy. V pěší vzdálenosti školka, 9 tříd ZŠ, lékař, zubař, obchod, kadeřník, kino. V ulici žijí mladé rodiny s dětmi.

Na pozemku je nová základová deska 6,5x9,5m na dvoupodlažní dům 4+kk. V ceně je připravená a schválená stavební dokumentace.

Pozemek je za dotovanou cenu od obce, která se snaží aby se v obci usídlily mladé rodiny. Aby mohl být prodán za tuto cenu, je třeba aby budoucí kupující splnil následující kritéria:

1) Pozemek může být prodán pouze páru, kde alespoň jeden z dvojice je věkem max. 35 let. Nebo i páru staršímu, v tom případě však musí mít ve společné péči alespoň jedno nezletilé dítě.

2) Kolaudace do 2 let.

3) Po kolaudaci je třeba přihlásit trvalé bydliště celé domácnosti do obce Broumy.

4) Po dobu 5 let od kolaudace nebude pozemek s budoucím domem prodán jiné osobě (v případě že ano, doplatí se dotovaná cena obci).

Více informací a prohlídky na telefonu 724 168 896

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu216590
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla
Plocha1 237
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.