Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+1 • 120 m² bez realitkyPodvesná IV, Zlín - Zlín, Zlínský kraj

Podvesná IV, Zlín - Zlín, Zlínský krajVybaveno
Cena3 750 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 827 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,39 %.


Nabízím k prodeji moderně a nadčasově zařízený prostorný byt v klidné lokalitě Podvesná poblíž centra Zlína. Do centra Zlína pěšky 10minut, v okolí bytového domu komunikace jen pro obyvatele této části, za domem zeleň. U domu je dětské hřiště, do 5min chůze lokální potraviny, restaurace.

Byt je po kompletní rekonstrukci (nové rozvody el. energie, vody) kvalitně zařízen, jeho rozloha 120m2. Prostorná kuchyň vybavená podle nových trendů a s velkým důrazem na příjemné vaření bez zbytečných a neúčelných pohybů (vedle chladničky mikrovlnka, příjemná pracovní plocha, sporák elektrický v bezpečné části kuchyně. V kuchyni je i jídelní stůl pro 4 osoby, dřevěná dubová podlaha. Velmi příjemné pro trávení času při vaření i u servírování obědů a večeří.

Obývací pokoj s rohovou sedačkou a prostorem o rozměru 8x4m, designovou cihlovou stěnou, plochou TV na stěně, prostor pro květiny. Dobře řešené příjemné osvětlení. Okna na jih, do zahrady.

Šatna - samostatně zařízený pokoj oddělený prosklenými posuvnými dveřmi.

Ložnice bez nábytku jen s policemi pro knihy a s velkým oknem do zahrady na jih.

Zařízený dětský pokoj pro malého chlapce, může ale sloužit i jako místnost pro jiné účely.

V celém bytě dřevěné podlahy kombinace dubu a ořechu. V bytě jsou dvě koupelny s dlažbou. Ve větší koupelně vana, toaleta, umyvadlo a úložný prostor. Tato koupelna slouží pro obyvatele bytu.

V druhé koupelně toaleta, umyvadlo a pračka. Pro denní používání, návštěvy. Bezpečnostní vstupní dveře, zabudovaný trezor.

Vybavení je včetně el. spotřebičů – zabudovaná chladnička s mrazákem, myčka, pračka, sušička, TV s digitálním UPC, internet wifi.

Byt je rozdělen na denní a klidovou zónu, které jsou oddělené a přináší pohodlí i klid pro obyvatele. O čistotu se pravidelně starala paní na úklid, je v tomto ohledu velmi čistý a udržovaný.

Prodám jej s veškerým vybavením. K bytu jsou v osobním vlastnictví 3 sklepy, dům je velmi klidný, sklepy bezpečné pro uložení potřebných sportovních a sezónních věcí. Sousedské vztahy v domě jsou bezproblémové a velmi vstřícné.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu216625
Dispozice4+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha120
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.