Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 3933 m² bez realitkyNáměstí Dr. E. Beneše, Holešov - Holešov, Zlínský kraj

Náměstí Dr. E. Beneše, Holešov - Holešov, Zlínský kraj
Cena865 260 Kč

Tato nemovitost již od 3 712 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Pozemek parc.č. 2579/2 o výměře 3933 m2 je rovinný obdélníkového půdorysu (cca. 52x77 m). Výborná dostupnost inženýrských sítí. V současné době je pozemek využíván k zemědělské výrobě.

Pozemek se nachází (za areálem Technických služeb města Holešov) v lokalitě, kde aktuálně probíhá výstavba inženýrských sítí a rodinných domů. Jedná se o velmi dobrou polohu směrem na město Zlín. V územním plánu je nyní pozemek začleněn do ploch Vs – smíšené plochy výroby, výrobních služeb a občanské vybavenosti.

Dle platného územního plánu je přípustné využití pozemku : skladové a pomocné provozy, podniková administrativa, vzorkové prodejny a zařízení odbytu, související odstavné zpevněné plochy, hromadná parkoviště pro zaměstnance a návštěvníky, související zařízení technické vybavenosti zajišťující obsluhu výrobních areálů a zařízení, plochy izolační a vnitroareálové zeleně, služební byty správců objektů a nezbytného technického personálu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu216771
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla
Plocha3 933
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.