Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 59 m² bez realitkyCejl, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský kraj

Cejl, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský kraj
Měsíční nájemné7 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Byt je čerstvě po celkové přestavbě. Do bytu je zavedena přípojka k internetu a k telefonu (je možno operativně zapojit). Zavedena přípojka pozemní digitální televize a přiveden kabel ze střechy pro případné připojení satelitu (televize, internet a pod.).Dům je umístěn téměř na kraji ulice Cejl, cca 100 m od domu je zastávka tramvaje. Na hlavní vlakové nádraží a na autobusové nádraží "U Grandu" je to cca 3 min. tramvají nebo cca 6 min. pěšky. V dosahu do několika minut pěšky je i řada obchodů, restaurací a kin a divadel. V bytě jsou zatím umístěny pouze dvě postele. Další postele, stoly a skříně budou dodány podle počtu ubytovaných osob (např. v případě ubytování studentů). Je možné dodat i plynový sporák a mikrovlnou troubu.

Byt je možné využít i jako 1+1. V pokoji 1 (průchozím - 20m2) jsou pod kryty ve stěně vyvedeny přípojky teplé a studené vody, plynu a vodovodní odpad. Prostor je tak plně připraven pro instalaci plnohodnotné kuchyňské linky.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu216852
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha59
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.