Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+1 • 170 m² bez realitkyStroupežnického, Praha - Smíchov

Určeno ke spolubydlení
Stroupežnického, Praha - SmíchovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné5 000 Kč


Ahoj,

jsem mladý (26 let),s VŠ vzdělaním, jsme v pohodě, pracuji v oblasti IT a hledám spolubydlícího kluka nebo holku do velkého neprůchodného společného pokoje ( cca 35 m2 ),s terasou ( cca 30 m2 ). Pokoj je nezařízený, ale je tu možnost použít úložné prostory na chodbě. Byt má ( 170 m2 ),dvě velké samostátné terasy. Byt obsahuje plně zařízenou kuchyň , koupelnu ( sprchový kout a vana ). V bytě je k dyspozici wi-fi, špajz a kumbál, prostě dokonalý byt. Semnou na bytě jsou fajn spolubydlící 2 kluci a jedna holka každý ve svém pokoji. Byt je v městské části Praha 5 Smíchov, 2 zastávky od zastávky Anděl ( cca 5 min. ) Byt je v terasovém domě ( není to panelák ).

Měsíční nájem se platí vždy 10. v daném měsíci. Nájemné je 5000 kč včetne poplatků a na začátku je nutné uhradit i vratnou zálohu tj. 5000 kč.

Byt je opravdu skvělý, Bývala spolubydlící odcestovala do zahraničí, proto hledám normálního člověka, co by chtěl bydlet semnou.

Mladen

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu216933
Dispozice4+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha170
VybavenoČástečně
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.