Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 1630 m² bez realitkyKe Statku, Průhonice - Hole u Průhonic, Středočeský kraj

Ke Statku, Průhonice - Hole u Průhonic, Středočeský kraj
Cena6 300 000 Kč

Tato nemovitost již od 26 718 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Jedinečný pozemek obdélníkového tvaru se nachází v klidné a žádané lokalitě Rozkoš v blízkosti Průhonického parku. Součástí pozemku je soukromá nezpevněná příjezdová cesta o výměře 112 m2. Na okraji pozemku jsou umístěny odbočky ke všem sítím vyjma plynu – vodovod, kanalizace, elektřina. Pozemek je rovinný, velice slunný, je možno zastavět z 20 %. Na sousedních pozemcích již dokončena výstavba. Velmi dobrá poloha v rámci obce. Autobusová zastávka cca 3 minuty chůze. Cca 10 minut autobusem do Prahy, 5 minut škola, školka, obchodní centrum. Možnost výměny za rodinný dům ve středočeském kraji.

Unique rectangular land is located in a quiet and desirable location near Pruhonice park. The land is including a private unpaved driveway (112 m2). On the border of the property are located connections to water supply, sewerage and electricity. The land is flat, very sunny, it is possible to build up to 20 %. Adjacent land has already completed buildings. Very good location within the village. Bus stop is about 3 minutes walk. About 10 minutes by bus to Prague, 5 minutes to school, kindergarten, shopping center. Possibility to exchange for a family house.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu216967
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla
Plocha 1 630
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.