Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 95 m² bez realitkyMattioliho, Praha - Záběhlice

Mattioliho, Praha - ZáběhliceVybaveno
Cena3 590 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 109 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,39 %.


Nový, světlý a prostorný byt 2+kk s terasou o celkové ploše 94,8m2 (vč. terasy 18,7m2 v 1.vyvýšeném patře. V bytě kuchyňská linka, v koupelně vana společně s WC. Rozměry místností: obývací pokoj + kk 39,7m2, ložnice 22,4m2, předsíň 8,8m2, koupelna 5,2m2. K bytu náleží kryté garážové stání. Krásná klidná lokalita s výhledem do zeleně, blízko Hostivařský park, centrum Hamr, obchodní centrum Park Hostivař, škola, školka, metro, tram, bus, Jižní spojka. Osobní vlastnictví, možnost hypotečního úvěru.

Newly built house located in a quiet, pleasant, landscaped area with good transportation - tram stop about 5 minutes. Metro and bus stop close by as well as Jizni Spojka. Within walking distance of school, kindergarten and a shopping centre with all amenities. Spacious one bedroom apartment has a living room with kitchenette (40 m2) and entry to the terrace (19 m2), large bedroom (22 m2) and bathroom with WC. The standard of the apartment are lined frame and flooring. The price includes equipped kitchen and a covered parking space.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu217061
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha95
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.