Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 2+1 • 312 m² bez realitkyEdvarda Beneše, České Budějovice - České Budějovice 5, Jihočeský kraj

Edvarda Beneše, České Budějovice - České Budějovice 5, Jihočeský krajČástečně vybaveno
Cena2 695 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 429 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Zateplený řadový RD v atraktivní lokalitě Suché Vrbné, České Budějovice - aktuálně prostorné 2+1 s potenciálem 4-5+1 (možno dodělat půdní vestavbu - další 2-3 pokoje). Celý podsklepený, se zahradou s plodícími ovocnými stromky a keři a polovinou studny. Dispozice: kuchyň s jídelním koutem + navíc spíž u kuchyně, obývák, ložnice + velká koupelna se sprchovým koutem (ve výklenku) a samostatné WC. Na chodbě místo pro šatnu či umístění kol, skříní apod. Pod koupelnou ještě prádelna s pračkou a vanou + přípravou na umyvadlo. Vytápění ústřední plynové. Možno dobudovat podkroví a zrekonstruovat další (původní) koupelnu a WC (oboje ve sklepních prostorách). Dům má velmi šikovnou polohu - vyhledávaná, pěkná lokalita, v dosahu několika linek MHD, škola i školka 3 - 5 min chůze, nákupní středisko a lékař (dětský) obdobně, veterinář ob vchod, k nádraží vlakovému i autobusovému kousek cesty pěšky či na kole... Cena k jednání. Na starší dům značně energeticky úsporný (s potenciálem dalšího zúspornění). Spolupráci s RK nehledám!

Insulated terraced house in an attractive location Suche Vrbne, Ceske Budejovice (= Budweis) with a garden + full basement. Apartment 2+1 with potential of 5+1 (2-3 other rooms can be built in the attic): kitchen with dining area + a small pantry by the kitchen, living room, bedroom, large bathroom with shower corner (in recess) and a separate toilet. The hallway niche can be used as a dressing room or to place wardrobe/bikes. Under the bathroom even a laundry with a bath. In the basement another shower corner + preparation for the sink. There is a possibility to complete the attic and reconstruct another, original bathroom + toilet (in the basement) too. Gas central heating. The garden includes fruiting trees and shrubs, and half of the well (shared with a neighbour). A very convenient location - close to several public transport lines, school and kindergarten within a 3-5 min walk, shopping centre and a paediatrician (+ other medical care + 2 pharmacies), even a vet nearby, close to the train and bus station.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu217107
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha312
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.