Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 61 m² bez realitkyKamýcká, Praha - Sedlec

Kamýcká, Praha - SedlecČástečně vybaveno
Cena3 890 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 782 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


PRODÁM NOVÝ SLUNNÝ BYT 2+KK S TERASOU A PŘEDZAHRÁDKOU 58 m2 + 138 m2, orientace JZ, v žádané a klidné lokalitě Praha 6 - Suchdol; projekt "Nadvltavským údolím", kolaudace 10/2006. K bytu náleží zděný sklep 3,3 m2. Součástí bytu je 2x WC, vestavěný nábytek, plně zařízená kuchyň se všemi spotřebiči, elektronický zabezpečovací systém. Možnost přenechání levného pronájmu parkovacího stání v podzemní garáži. V objektu je nainstalován kamerový systém, rychlé internetové připojení, SAT příjem, MHD 50m, 10 minut autobusem k metru A - Dejvická, v areálu dětské hřiště. V dosahu veškerá občanská vybavenost: MŠ, ZŠ, ČZU, lékaři, banky, obchody, plavecký bazén, fitness, tenisové kurty, přírodní rezervace Údolí Únětického potoka...Jednání přímo s majitelem, bez RK.

The SALE NEW SUNNY APARTMENT 2+KK WITH THE TERRACE AND THE FRONT GARDEN 58 m2 + 138 m2, SW orientation, in an attractive and quiet location of Prague 6 - Suchdol; project "Nadvltavskym udolim", acceptance 10/2006. The apartment has a brick cellar 3.3 m2. The apartment has 2 toilets, built-in furniture, a fully equipped kitchen with all appliances, electronic security system. Possibility of abandonment cheap rent a parking space in the underground garage. There is a CCTV system installed, fast internet access, satellite recieve, public transport 50m, 10 minutes by bus to the metro - Dejvicka, in the complex is playground. Within easy reach of all amenities: kindergarten, elementary schools, CUA, doctors, banks, shops, swimming pool, fitness center, tennis courts, a nature reserve Udoli Unetickeho potoka ... Meeting directly with the owner, without real estate agency.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu217188
Dispozice2+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha61
VybavenoČástečně
Typ budovyNízkoenergetický

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.