Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 90 m² bez realitkyHavanská, Praha - Bubeneč

Havanská, Praha - BubenečČástečně vybaveno
Cena4 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 20 357 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji hezký byt v atraktivní části Bubenče (horní Letné), 2 min. chůze od parku Stromovka. Byt má dispozici 3+kk+malá pracovna(dvě velké ložnice, obytná místnost je propojena s jídelnou a kuchyňským koutem, malá pracovna). Byt byl v nedávné době zrekonstruován (např.nové dveře a zárubně z masivu na míru, zrenovované parkety, španělské a italské obklady a dlažba, nové štukování a malba, nové rozvody plynu a elektroinstalace,připojení UPC). Tento inzerát je určen pouze pro přímé a vážné zájemce, nikoliv pro realitní kanceláře.

We sell a very nice apartment in an attractive part Bubeneč (top Letná), 2 min. walk from the park Stromovka. The disposition of the apartment is 3 + kk + small study (two large bedrooms, a living room is connected with the dining room and kitchen, small study). The apartment is renovated (new doors and frames made of solid wood bespoke, refurbished wooden floors, Spanish and Italian tiles, new stucco and paint, new gas pipes and electrical wiring, UPS internet connection). This advertisement is only intended for direct and serious clients, not for real estate agents.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu217194
Dispozice3+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha90
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.