Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu • 722 m² bez realitkyKrásná Hora nad Vltavou - Krašovice, Středočeský kraj

Krásná Hora nad Vltavou - Krašovice, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné25 000 Kč

+ Poplatky za služby8 000 Kč


Dlouhodobě pronajmu dům určen k trvalému bydlení (byt 3+kk) a výdělku z ubytovací kapacity o 16 pokojích a 27 lůžek se 2 přistýlkami. Zahrady kolem domu o rozloze 2110 m2 se dají využít pro sportovní a relaxační vyžití hostů, pro venkovní posezení nebo z části pro zásobování kuchyně bio produkty z vlastní zahrádky. Zastavěná plocha a nádvoří činí 722 m2.

Dům je 3 podlažní a z části podsklepený, kde se nachází kotel na tuhá paliva, boiler se zásobníkem a technická místnost pro uskladnění zahradní techniky a nářadí. V přízemí nalezneme velkou kuchyň s příslušenstvím (sklady) cca 40 m2 a velkou místnost (cca 45 m2), která na kuchyň navazuje a může sloužit jako jídelna pro hosty nebo jako budoucí restaurace. Dále budova skýtá další dvě velké místností v přízemí cca 40 m2 a v 1.patře cca 60 m2, které se mohou využít jako společenské místnosti nebo místnosti cílených aktivit v případě pobytů s tématikou, např. Pohybové aktivity, výuka-školení, tanec, výtvarné aktivity, apod.

Dům se nachází v malebné přírodě Středočeského kraje nedaleko Orlické přehrady a městečka Krásná Hora nad Vltavou, která skýtá veškerou občanskou vybavenost jako je školka, škola, pošta, čerpací stanice, 2 restaurace, cukrárna, drogerie, samoobsluha, pneuservis a 2 obchody se stavebninami. Nedaleko jsou další města jako Milevsko, Sedlčany nebo Příbram.

Okolí je jak dělané pro cykloturistiku, pěší turistiku, historické výlety (Poutní místo Svatá Hora, zámek Vysoký Chlumec, zámek Orlík, apod..), koupání a dalším vodním sportům (výlety lodí) na přehradě Orlík, projížďkám na koních nebo procházkám v lese, který je hned za domem. V zimě je zde dostupný lyžařský areál Monínec nebo svah Padák v Příbrami (cca 25 minut autem).

Finanční výtěžnost objektu z ubytovací kapacity 27 lůžek při kalkulaci 50% obsazenosti a průměrné ceny 280,-Kč/noc je 113.400,-Kč/měsíčně, tj.1.360.800,-Kč/ročně.

Další potenciál výnosnosti objektu je ve zvýšení obsazenosti ubytovacích kapacit na 65 a víc % plus výnosy z provozování občerstvení a stravování pro hosty.

Výnos při 65% obsazenosti 27 lůžek při ceně 280,-Kč/noc je 147.420,-Kč/měs. tj. 1.769.040,.Kč/ročně

Výše měsíčního pronájmu je 25.000,-Kč plus energie, které převedu na nájemce.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu217195
DispoziceOstatní
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha722
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.