Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 77 m² bez realitkyJablonecká, Praha - Prosek

Jablonecká, Praha - Prosek
Cena3 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 15 100 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Luxusně zrekonstruovaný byt v OV, 5.n.p.,zasklená lodžie,plovoucí podlahy a dlažby, zděné jádro - vana, oddělené WC, nová kuchyně s vestavěnými spotřebiči, vestavěné skříně na chodbách a v obýváku, ložnice a dětský pokoj pro 2 děti na míru, bezpečnostní venkovní dveře, nové i dveře vnitřní včetně zárubní, k bytu patří praktická komora. Veškeré vybavení v ceně, tj. v bytě zůstane. Foto nenabízíme, byt je nutné vidět!

Výhled do parku, blízko pošta, obchody, dětská hřiště, školy, banky, poliklinika, metro bude 1min chůze.Prodej možný ihned, k nastěhování volný podzim 2008.

 High class compartment reconstructed by brand-named companies in the personal ownership, 5th ground floor, sun loggie, floating slab and flagging floor, brickworked sanitary unit - bath, separated WC, new kitchen with inbuilt appliance, inbuilt wardrobes at halls and living room, bed and childern room for two children made-to-measure, security door, new renovated doors. The flat covers also lumber-room.

View-point to park, near post office, shopping cntres, playgrounds, schools, banks, hospital, underground - 1 minit by foot. The sale possible right now, with occupancy from autumn 2008.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu2172
Dispozice3+1
Typ budovyOstatní
Plocha77
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.