Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 30 m² bez realitkyHalasovo náměstí, Brno - Lesná, Jihomoravský kraj

Halasovo náměstí, Brno - Lesná, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné6 000 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč


Pronajmu garsonku na Halasově nám. za 7000 Kč (6000 Kč nájem + 1000 Kč inkaso, příp. 1500 Kč/2 dvě osoby) v zrekonstruovaném a zatepleném panelovém domě. Byt je vybaven kuchyňskou linkou vč. většího množství nádobí, ledničky, mikrovlnky a vařiče. K dispozici prostorné šatní skříně, TV stolek s televizí a DVD.

Byt je k dispozici od 1. 12. 2012 - po domluvě možno i dříve.

V blízkosti je zastávka tram 9, 13 a dalších autobusových linek. Dále Albert, Lidl, restaurace a bazén. Je možné si nechat zavést Internet od UPC nebo Netbox. Praní a věšení prádla je možné v domě za mírný poplatek. Postel/pohovku je nutné mít vlastní. V bytě není možné mít zvíře.

Z bytu je hezký výhled na Hády.

I am offering flat 1+kk on Halasovo náměstí street for 7000 Kč (6000 Kč rent and 1000 Kč for utilities or 1500 Kč/2 people). The flat has fully equipped kitchen with fridge, microwave oven and cooker. Large wardrobes, TV and DVD available for use.

The flat is available from December 1, 2012 - we can agree on earlier date.

Tram stops nr. 9, 13 and multiple other bus lines are near the building. Moreover, two supermarket stores, swimming pool and restaurants are up to 50 meters away. Internet connection is available from UPC or Netbox providers. You can use washing machine in the building for small fee. The flat doesn't contain bed/couch. Having animal in the flat is not allowed.

There is a nice view from the windows on Hády hill.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu217256
Dispozice1+kk
Podlaží9
Typ budovyPanel
Plocha30
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.