Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 105 m² bez realitkyDvacátého osmého pluku, Praha - Vršovice

Dvacátého osmého pluku, Praha - VršoviceVybaveno
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce23 500 Kč


Nabízím nadstandardně a moderně zařízené bydlení v dynamicky se rozvíjející části Prahy – Vršovice. Byt nacházející se v cihlovém domě, má dispozici 3+kk a rozlohu 105 m2. Ze vstupní haly je přímý vstup do všech místností, což zaujme hlavně příznivce praktického řešení prostoru. Ložnice je zařízena manželskou postelí, nočními stolkami a šatní skříní. Ve druhé ložnici se nachází dvě single postele a taky šatní skříň. Obě ložnice jsou do vnitrobloku. Obývací pokoj je díky oknům prosvětlený. Nachází se v něm roztahovací gauč, konferenční stolek a stolek pod televizi, samotnou televizi s připojením na satelit. V otevřeném prostoru je taky jídelní kout se stolem a 4 židlemi a pak kuchyňský kout, který je zařízen kuchyňskou linkou, sklo-keramickou deskou, horkovzdušnou troubou, ledničkou s mrazákem, pračkou a myčkou. V koupelně je vana, toaleta je samostatně.

V okolí bytu je množství restaurací, kaváren a barů. Pro milovníky sportu je nedaleko cyklistická stezka u Botiče a Heroldovy sady. Do 10 minut se chůzí dostanete na víc než 10 různých linek autobusů a tramvají. Relativně blízko je také Vršovické nádraží, odkud se dá vlakem za 4 minuty dopravit na Hlavní nádraží. V okolí jsou 2 nákupní centra – OC Eden a Atrium Flora. Řidiče potěší, že v okolí domu není modrá zóna.

Poplatky zahrnují elektřinu, plyn, dodávku vody z vodovodů a vodáren, odvádění odpadních vod kanalizacemi, úklid společných prostor v domě, osvětlení společných prostor, odvoz domovního odpadu, internet a výtah.

Byt je k dispozici od září 2017.

Prohlídka možná po dohodě na tel.č. 601 389 948 nebo emailem na fedorova@novumgroup.eu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu217290
Dispozice3+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha105
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.