Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy • 240 m² bez realitkyÚboč - Úboč, Plzeňský kraj

Úboč - Úboč, Plzeňský krajVybaveno
Cena2 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 091 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,29 %.


Bývalý církevní objekt v Úboči. Barokní objekt z roku 1728, který navrhl architekt F. M. Kaňka, je přízemní s vikýřem v mansardové střeše. Chalupa byla v posledních letech rekonstruována, je vybavena veškerým nábytkem, 5 pokoji o dvou lůžkách, kuchyní a jídelnou, dvěma WC a koupelnami s teplou vodou. Součástí domu je velký areál zahrady (2828 m2) obehnaný kamennou zdí se šeříky. Uprostřed oválné zahrady na vyvýšeném místě bývalé gotické tvrze se nalézá stodola a maštal se zachovalými obrannými příkopy. Na zahradě je několik vzrostlých ovocných stromů a pět obrovských ořešáků.

Úboč leží na Chudenicku - na rozhraní okresu Domažlice - Klatovy. Obec je vzdálena 15 km od přechodu do Německa - Všeruby, 12 km od Domažlic a 48 km od Plzně. Stavba se nachází v malebné vesničce, která má v okolí mnoho zřícenin a atraktivní přírodní scenérie.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu217315
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
Plocha240
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.