Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 61 m² bez realitkyZáhřebská, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský kraj

Záhřebská, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Nabízíme dlouhodobý pronájem hezkého, příjemně slunného, zařízeného bytu 2+1 v Žabovřeskách, v klidné lokalitě v blízkosti areálu pod Palackého vrchem a s výbornou dostupností do centra.

Byt se nachází ve 2. patře čtyřpodlažního revitalizovaného domu bez výtahu, má plastová okna s žaluziemi a je zrekonstruován. Celková plocha je 57 m2 plus sklep 4m2. Skládá se ze dvou samostatných neprůchozích pokojů, kuchyně, koupelny, samostatného WC, šatny a dvou lodžií. Kuchyně na JZ, vybavena kuchyňskou linkou Koryna se spotřebiči, lednicí, myčkou, varnou konvicí, nádobím, a jídelním stolem se dvěma židlemi. Obývací pokoj na JZ, vybaven sedačkou, knihovnou, psacím stolem a televizním stolkem s televizí. Ložnice na S, s dvoulůžkem a nočními stolky. Šatna je vybavena policovým a závěsným systémem. V koupelně je k dispozici pračka. Svým zařízením je byt vhodný spíše pro pár. Pouze pro nekuřáky, zvíře po dohodě možné. Volný ihned.

NE RK!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu217324
Dispozice2+1
Podlaží3
Typ budovyPanel
Plocha61
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.