Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru • 90 m² bez realitkyJečná, Hradec Králové - Slezské Předměstí, Královéhradecký kraj

Ječná, Hradec Králové - Slezské Předměstí, Královéhradecký kraj
Měsíční nájemné6 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


DLOUHODOBÝ PRONÁJEM DVOU ORDINACÍ - ZAVEDENÉ, SAMOSTATNÉ, ZKOLAUDOVANÉ DĚTSKÉ ORDINACE V EXKLUZIVNÍM, ENERGETICKY ÚSPORNÉM DOMĚ PO CELKOVÉ REKONSTRUKCI.

Dvě zavedené, samostatné a zkolaudované dětské ordinace v přízemí 51,5 m2 (ordinace + dvě umyvadla, čekárna + jedno umyvadlo, komora, chodba, sklad, chodba, WC pro lékaře, šatna + sprchový kout a umyvadlo, WC pro pacienty, sklad na kontaminovaný odpad s možností chlazení před vstupem do ordinací) a ordinace v prvním patře 38,6 m2 (ordinace + dvě umyvadla a klimatizační jednotka, čekárna + jedno umyvadlo, schodiště). Nebytové prostory jsou vhodné pro pediatry, dentisty, terapeuty, psychology, oční, maséry či související obory. Celý dům prošel úplnou rekonstrukcí, byl plně zateplen a vybaven novými okny s trojskly a žaluziemi. Jedná se o energeticky úsporný pronájem. V každé ordinaci je zavedena pevná telefonní linka a lze zavést internet. Ordinace je možné pronajmout zvlášť či společně. Nájem za ordinaci v přízemí 6.000,- Kč za měsíc + 2.000,- Kč za měsíc zúčtovatelná záloha na energie (voda, plyn, elektřina), nájem za ordinaci v prvním patře 6.500,- Kč za měsíc + 2.000,- Kč za měsíc zúčtovatelná záloha na energie (voda, plyn, elektřina), kauce u každé ordinace ve výši třech měsíčních nájmů. Nemovitost se nachází na Slezském Předměstí, Ječná 456 / 17 (roh Ječné a Holečkovi ulice) v Hradci Králové. Samostatný vstup do ordinací je v Holečkově ulici. V blízkém okolí naleznete veškerou občanskou vybavenost (školka, škola, poliklinika II, autobusová zastávka Stoletá, autobus 5,11,12 a 17, park a sportoviště). Parkování je možné v dostatečné kapacitě před domem v Holečkově ulici.

Ing. Tomáš Voříšek, +420 602 245 620, tomasvorisek@volny.cz.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu217416
DispoziceOstatní
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha90
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.