Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 60 m² bez realitkyKřižíkova, Praha - Karlín

Křižíkova, Praha - KarlínVybaveno
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Světlý a útulný podkrovní byt s dřevěnými prvky, 60 m2, v 5. patře činžovního domu s výtahem. Byt je zařízený nábytkem. Kuchyňská linka s lednicí, sporákem, mikrovlnkou a myčkou. V koupelně je sprchový kout, WC a pračka. Plynový kotel. K dispozici je jídelní stůl se židlemi, rozkládací pohovka, pracovní stolek, TV a dostatek úložných prostor. Nad obývacím pokojem je navíc volný prostor 10 m2, kde se dá spát a uložit věci. Po posledních nájemnících prošel byt rekonstrukcí a je připravený k nastěhování ihned.

Bright and cozy attic apartment with wooden elements, 60 sqm, on the 5th floor of a building with an elevator. The apartment is fully furnished. Kitchen is equipped with refrigerator, cooker, microwave and dishwasher. The bathroom has a shower, toilet and washing machine. Heating by own gas boiler. There is a dining table with chairs, sofa bed, work desk, TV and plenty of storage space. Above the living room is extra space 10 sqm, where you can sleep and store things. After last tenants apartment is newly renovated and is available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu217563
Dispozice1+kk
Podlaží6
Typ budovyCihla
Plocha60
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.